Forum Polskiego Servera GMP - OrksWorldRP
Uwaga! Uwaga!
Dokonałem już kilka pomyślnych edycji Świata i chciałbym się was zapytać - Co można jeszcze dodać do świata? Ogólnie zrehabilituję jeszcze Zamek, Obóz Orków poza zamkiem i Bania(Herszt Bandytów) stworzy World Builderem Obóz Bandytów. Dodam też kilka urozmaiceń w świecie. Teraz możecie wyrazić swoją opinię:
Co można dodać w tymże świecie?
Piszcie w tym temacie
Mozna dodac tam gdzie mam pokuj w tej wierzy w zamku drugie luzko dla mojego zastepcy Nosferatu zamiast tego szkieleta a i obruc stul alchemiczny bo postawiles go od dupy strony jak zrobisz to będę wdzięczny
Ostatnio edytowany przez kaskader (2012-01-08 15:29:20)
Heh. Widzę,że jest nowy obóz Szamanów i,że już się nie łączą w jeden z orkami wojownikami.
Świetnie! Tylko,dlaczego nie ma nic dodanego w obozie ? Jak bym mógł prosić,Ciebie Hut,to dodaj coś do obozu.
Jakieś pawilony,miejsce spotkań,miejsce do obrad wojennych,jakąś chatkę dla mnie,ale bez drzwi,ponieważ ork nie może ich otwierać.
Wiesz,dodaj coś do obozu fajnego itd. No wiesz,żeby nie było tak pusto,jak jest teraz.
Z góry,dzięki.
Ja bym odsunął obóz orków wojowników od zamku, bo trochę dziwnie to wygląda jak dwa wrogie obozy się ze sobą stykają. A jeśli nie to, to bym dodał chociaż wejście do tego obozu od strony taranu.
Oblężenie to Oblężenie, wrogowie zajmują cały teren wokół zamku
Nie, nie... Ludzie muszą organizować wyprawy do kopalni, więc definitywnie nie, a jakby co, to wyłom to jedyne wyjście, nie licząc bramy, ponieważ bramę, to każdy by musiał sobie otworzyć
Rudin napisał:
Heh. Widzę,że jest nowy obóz Szamanów i,że już się nie łączą w jeden z orkami wojownikami.
Świetnie! Tylko,dlaczego nie ma nic dodanego w obozie ?Jak bym mógł prosić,Ciebie Hut,to dodaj coś do obozu.
Jakieś pawilony,miejsce spotkań,miejsce do obrad wojennych,jakąś chatkę dla mnie,ale bez drzwi,ponieważ ork nie może ich otwierać.
Wiesz,dodaj coś do obozu fajnego itd. No wiesz,żeby nie było tak pusto,jak jest teraz.
Z góry,dzięki.
Huntik mógłbyś usunąć wszystkim klasom magicznym(czyt. szamani, wielcy szamani, arcyszamani, nowicjusze, magowie, i arcymagowie) runy przywołań istot i runy masowe typu fala śmierci czy deszcz ognia?
Ostatnio edytowany przez Morterius (2012-01-14 18:46:09)
Oczywiście, zrealizuję te dwa pomysły wyżej (Morteriusa i Rudina), ale też mogę zatamować wejście dla Orków (tamto dodarkowe, od strony zamku bliżej).
Huntik pomieszały się trochę pomieszały. rycerstwo zaczyna w obozie orków-wojowników a orkowie-wojownicy w obozie bandytów. A i przenieś gdzieś indziej orka uciekiniera bo nie da się nim wyjść z więzienia.
Już Teraz zajmę się WB
Muszę sobie powymieniać...:
-Obóz Szamanów;
-Wieża;
-Zatamowanie jednego wejścia do Obozu Orków;
Okej, zabieram się za robotę
Huntik ja bym proponował zrobienie czegoś z arcyszamanem bo prawie wcale go nie widuje (mówię o rudinie) należało by chyba wybrać nowego arcyszamana i uporządkować ich dział na forum, bo lista członków długo nie była aktualizowana.
Niewiem ale fajnie by był gdyby np. w No była arena